Alle seinen van economische groei staan op groen, maar een derde van alle aanvragen voor financiering van het Micro MKB wordt nog steeds afgewezen, En dit terwijl de behoefte aan financiering juist is toegenomen. Een te hoog risicoprofiel wordt als argument gegeven voor de afwijzing. Kortom een te hoog PD ( Probability of Default). Dit terwijl de kredietwaardigheid in elke MKB branche juist is toegenomen ook in de Bouw en onder de Micro ondernemingen.
Er is vooral financiering nodig voor groei en daarnaast werkkapitaal.

Het gehele SRA rapport kunt u via onderstaande link downloaden.,

We wisten al dat de oprichting van de Werkkapitaalclub belangrijk was om het MKB en ook het Micro MKB actief te ondersteunen in hun toegang tot financiering. Dit jaar worden er nog drie Werkkapiraalclub bijeenkomsten georganiseerd in Overijssel, Gelderland, Drenthe, Groningen en Friesland, en in januari weer in Noord-Holland, Zuid Holland, Zeeland, Flevoland, Utrecht en Noord-Brabant en Limburg.

Ook biedt de Werkkapitaalclub, een investeringscooperatie U.A, elke ondernemer de gelegenheid om vanaf 250 euro lid te worden van de Werkkapitaalclub, en zo over een periode van 5 jaar een gemiddeld jaarrendement van 7 tot 9% tegemoet te zien, en zo ook andere ondernemers de gelegenheid te geven toegang tot financiering te krijgen.

Voor meer informatie om te investeren en om u aan te melden voor de bijeenkomsten gaat u naar www.werkkapitaalclub.nl
http://bit.ly/MKBfinanciering

Share This